Pour Art Krištálová živica FLOWERA 20-24-650 riedka UV++ 1kg
Kód: 13851Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Základy práce s epoxidovou živicou nájdete tu: Základy práce s epoxidovou živicou
Krištálová epoxidová živica na zalievanie kvetov, chrobákov, má certifikát pre styk s potravinami
Prednosti:
- atest pre styk s potravinami
- dokonalá čírosť
- vysoká odolnosť proti žltnutiu
- tvrdý a lesklý povrch
- nízka hustota
Pre výrobky:
- Výrobky do výšky odliatku 25mm
- sušené kvety
- dekorácie s kvetinami
- sušiny a chrobáky
- silikónové formy na epoxidovú živicu
Vlastnosti:
Vlastnosti:
- dvojzložková živica (zložka A živica / zložka B tvrdidlo)
- UV stabilný ++
- atest pre styk s potravinami
- ultra číra
- hustota po zmiešaní zložky A+B 650mPa.s (300mPa.s extra riedka - 9000mPa.s extra hustá)
- pomer hmotnostného miešania 3:1
- zrazu zmiešaný objem 1 liter
- maximálna výška odliate vrstvy 20-30mm
- po vytvrdnutí poskytuje tvrdosť povrchov a odliatkov 82 Shore D (56 Shore D stredne tvrdá - 90 Shore D veľmi tvrdá)
- doba spracovania 30 minút
- doba vytvrdnutia 24 hodín (závislé na teplote prostredia a množstve odlievaného
Pigmentácia a farbenie:
- je možné ju veľmi dobre prifarbovať farbami do epoxidovej živice - zostávajú priehľadné
- je možné ju veľmi dobre prifarbovať pigmentami do epoxidovej živice - zostávajú nepriehľadné
- je možné ju veľmi dobre pigmentovať a sýtiť metalickými práškami do epoxidovej živice
Upozornenie:
Pri zalievaní poréznych materiálov je odporúčané najskôr povrch uzatvoriť penetráciou pre zabránenie vzniku bubliniek do živice v priebehu vytvrdzovania.
Teplota spracovania (miešanie, odlievanie) nesmie klesnúť pod 20°C
V priebehu vytvrdzovania nesmie dôjsť k výkyvom teploty - negatívny vplyv na vytvrdzovaný povrch.
POZOR !!! Miešací pomer Zložky A+B je hmotnostný. Pre dodržanie pomeru neodporúčame objemové meranie!!
Dodatočné parametre
Kategória: | Epoxidová živica na dekorácie |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.